Centrale verwarming is een van de eerste levensbehoeftes geworden en het is daarom van belang dat het met zorg word aangelegd of onderhouden. Wij kunnen u een totaalpakket aanbieden op het gebied van advies, ontwerp, installatie en service van al uw cv technische installatie.


Verder zijn gas en water stoffen die veel schade kunnen veroorzaken. Daarom is het van belang dat ook deze installaties in orde zijn. Wij kunnen u hier ook  advies, ontwerp, installatie en natuurlijk service van deze installaties.


Het vervangen van een hoog rendement of verbeterd rendement behoord ook tot een van onze werkzaamheden. Wij staan hierbij dan ook voor service en kwaliteit. Na montage kunt u kiezen voor een onderhoudscontract of service en onderhoudscontract. Uiteraard is dit ook mogelijk bij een toestel dat door een ander geplaatst is.


Kortom heeft u een probleem met uw verwarming, water of gas installatie dan bent u bij ons aan het juiste adres! Doordat in ons bedrijf gemotiveerde, goed opgeleide installateurs met moderne en betrouwbare apparatuur werken kunnen wij vrijwel alle werkzaamheden verrichten.


Tevens zijn onze monteurs en adviseurs er ook voor een renovatie van een badkamer of keuken!

Verder beschikken wij over een 24 uur’s servicedienst waardoor wij u 24 uur per dag 7 dagen in de week van dienst kunnen zijn.