Projecten

Hieronder vind u informatie over onze lopende en afgeronde projecten.


Samenwerking Volta Solar

Pro-Tech Installatieservice gaat per 4 Juli 2016 samenwerken met Volta Solar. Wij gaan samen met Volta Solar de gemeente Eijsden-Margraten voorzien van zonnepanelen, door deze samenwerking zullen wij de bestaande werkzaamheden natuurlijk ook gewoon uitvoeren. Deze samenwerking is voor onbepaalde tijd en wij hopen natuurlijk op een leuke en goede samenwerking.

meer lezen 0 Berichten

120 PV panelen te Margraten

Reeds hebben wij 120 PV panelen geinstalleerd voor Janssen Vastgoed in Margraten. Wij hebben op de reeds nieuw gemaakte loodsen deze panelen geinstalleerd, we hebben gebruik gemaakt van het FlatFixmontage systeem wat door zijn eenvoudige montage snel te monteren valt. We hebben hier 170WP panelen toegepast met een solaredge systeem. De klant was wederom zeer tevreden met het resultaat
meer lezen

54 Zonnepanelen te Margraten

Wij hebben onlangs in samenwerking met Haja Sun-Led samen drukkerij Comar te margraten voorzien van 54 zonnepanelen. Het zijn 270WP panelen met het Solar edge systeem achter elk paneel zit een optimizer om het rendement van het paneel zo hoog mogelijk te houden. 
meer lezen

Renovatie de Plataan te Heerlen

Vanaf vandaag gaan wij samen met EPM uit Maastricht de Plataan te Heerlen renoveren. Het gebouw is sterk verouderd en dit word nu in een modern jasje gestoken. Door de grote open ruimtes is het voor het personeel ook makkelijker werken dan allemaal kleine ruimtes. De woonkamer word centraal gerealiseerd en het word zo aangekleed dat er een huiselijke sfeer is. 

0 Berichten

Vernieuwing keukens.

Vanaf week 50 zijn wij gestart met vernieuwen van keukens voor onze opdrachtgever Van Der Meulen Venlo. Reeds hebben wij 2 keukens compleet opgeleverd en er volgen er nog meerdere. Door een goede samen werking met de timmerman en de tegelzetter kunnen wij dit in een zo kort mogelijke tijd realiseren om de overlast te beperken voor de woningen wat bewoont zijn. Wij willen onze opdrachtgever voor deze mooie opdracht bedanken.

meer lezen 0 Berichten